Борац игра против Сутјеске у седмом колу Друге АБА лиге: Јуриш на шесту побједу

Г.С.
Борац игра против Сутјеске у седмом колу Друге АБА лиге: Јуриш на шесту побједу

ЧАЈЕТИНА - Шесту побједу у Другој АБА лиги кошаркаши Борца јуриће данас од 15 часова против Сутјеске на трећем турниру регионалног такмичења које се одржава на Златибору.

Бањалучани имају и један пораз до сада, баш као и екипа из Никшића која је такође на скору 5-1. Биће то треће међусобно одмјеравање снага ова два тима, а тренутно је 1-1 у побједама. Лакше него што се очекивало “црвено-плави” су уписали побједу у шестом колу, када су надиграли Пелистер. Свјесни су да сада неће имати лаган задатак јер Никшићани претендују на висок пласман.

- Чека нас још једна тешка и битна утакмица против Сутјеске која је искусна и чврста екипа. Наш план је, као и сваку утакмицу, почети јако од прве секунде са чврстом и фокусираном одбраном и паметном игром у нападу, те покушати да дођемо до побједе - рекао је члан Борца Јан Ребец.

Словенац игра своју прву сезону у Бањалуци, гдје се наметнуо као један од битних играча у машинерији тренера Зорана Кашћелана.

- Врло добро сам се привикао на тим,­ чиме сам посебно задовољан, поготово јер је ово моја прва сезона ван Словеније и прва гдје сам најстарији у тиму. Саиграчи су ми олакшали много тога, стварно су добри момци и ужитак је играти с њима - изјавио је Ребец.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана