Борац бољи од Паљанки у дербију

Д. К.
Борац бољи од Паљанки у дербију

БАЊАЛУКА - Одбојкашице Борца савладале су Јахорину са 3:0 (25:22, 25:14, 25:18) у бањалучкој дворани "Центар", у дерби сусрету 13. кола Прве лиге Републике Српске.

"Црвено-плаве" су овим тријумфом Паљанкама, које су им директне ривалке, побјегле шест бодова на табели и приближиле се остварењу зацртаног циља - пласману у Премијер лигу.

Тренер Бањалучанки Душан Кузмановић био је задовољан учињеним у једној од најважнијих утакмица у сезони.

- Направили смо сјајан посао. Знали смо да нас очекује тежак меч, тако је и било у првом сету. У другом и трећем сету мојим дјевојкама се мало рука опустила, боље су сервирале и имали смо бољу реализацију у контранападима. Јахорина је једна добра екипа, без обзира на резултат меча. Нема опуштања, ништа није готово. Имамо десет кола до краја првенства. Већ смо заборавили ову утакмицу и окренули смо се припреми меча против Градишке која нам је домаћин у наредном колу. Сви воле кад им Борац дође, очекујем и тамо сјајну атмосферу, али и побједу мог тима - рекао је Кузмановић.

Једна од најбољих у дербију била је Азра Алајбеговић. За Борчевог либера није било изгубљене лопте.

- Презадовољна сам игром цијеле екипе, у сјајној атмосфери добили смо још једну важну утакмицу. Мало нам је сада пао камен са срца. Очекујем да овако играмо и у наставку сезоне - истакла је Алајбеговићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана