Боксери Славије против најјачег тима Аустрије

Д.Д.
Боксери Славије против најјачег тима Аустрије

БАЊАЛУКА -  Боксери Славије имаће велики изазов у Бечу гдје ће на хуманитарној ревији се такмичтити против најбоље аустријске екипе.

Пут Беча иду Михајло Ђекић, Лука Вељовић, Аљаж Сирцељ, Бојан Зечевић, Нејц Петрич, Лео Цвитановић , Душан Радовић и Брајан Јовановић.

Предсједник клуба Далибор Петковић истиче да је овај позив сјајна прилика за екипу да види гдје је против квалитетних ривала.

- Наши резултати у протеклом периоду су препознати и у Европи. Славија као шампион Србије је добила позив за хуманитарну ревију у Бечу за дјецу са Дауновим синдромом. Екипа је спремнам вјерујем да ће освјетлати образ и приказати се у најбољем свјетлу- рекао је Петковић.

И то није све, јер су Бањалучани добили још један позив за мегдан са још јачим ривалом

- Осим Беча добили смо позив и из Берлина против шампиона Бундеслиге. Драго нам је што се за Славију опет зна у Европи и провјера ће бити права да видимо гдје смо. Екипа је супер, одлично смо радили и надамо се побједи- истакао је спортски директор Игор Савичић.

Славију је појачао Душан Радовић у категорији до 80 килограма.

- Част ми је да боксујем за великана какав је Славија са богатом историјом. У одличној сам форми. Очекујем квалитетан меч јер се боримо с најбољим тимом Аустрије. Упознао сам ривала, тамнопути боксер који се доста креће. Ипак у доброј сам форми тако да се надам побједи- рекао је Радовић

За младог Михајла Ђекића ово ће да буде велико искуство

- Драго ми је што имамо међународни изазов. За мене је ово велико искуство да видим гдје сам . До меча ћу упознати ривала и са тренерима направити праву тактику. За нас је ово сјајно да боксујемо против квалитетних ривала и видимо гдје смо. Добро смо радили, у форми сам тако да очекујем побједу- рекао је Ђекић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана