Боксери Славије одушевили у Бечу

Д.Д.
Боксери Славије одушевили у Бечу

БЕЧ - Боксери Славију одушевили су све у Бечу на хуманитарној ревији гдје су одиграли неријешено против најбоњег тима Аустрије.

Публика у дворани “Халман дом” у Бечу могла је да ужива у осам мечева пуних набоја и свега онога што са собом носи “племенита вјештина”. Боксери се у рингу нису штедјели.

Побједе Славији донијели су Лео Цвитановић, који је још једном показао да је ударна песница екипа, те Бојан Зечевић, Михајло Ђекић и Нејц Петрич.

“Презадовољан сам наступом наше екипе. Показали смо да Славија има велики квалитет у својим редовима и нијансе су пресудиле да не дођемо до укупне побједе. Похвалио бих домаћине за организацију, а нама је ово још један мотив да наставимо да тренирамо. Славија је показала и да на међународној сцени има шта да покаже и ово је још један корак напријед за клуб.” порука је Леа Цвитановића.

Бечким наступом у рингу задовољни су и у руководству Славије.

Игор Савичић, директор клуба заједно са својим сарадницима, пратио је тик у ринг све мечеве и пун је хвале на рачун екипе.

“Наши боксери показали су се у најбољем свјетлу. Показали су да могу да се носе са свим ривалима у рингу. Желим да се захвалим Игору Микетићу, предсједнику Боксерског савеза Аустрије на позиву и на гостопримству. Боксерски клуб Славија показао је да крупним корацима иде напријед и да је, у овом тренутку, један од најбољих клубова региона.” рекао је Савичић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана