Боксер Круне Бојан Стојчевић успјешан на профи дебију: Ово је тек почетак

Д. П.
Боксер Круне Бојан Стојчевић успјешан на профи дебију: Ово је тек почетак

ЛАКТАШИ - Члан Боксерског клуба Круна Бојан Стојчевић презадовољан је послије профи дебија на којем је на ревији "Најт оф глори" забиљежио ефектну побједу. Он је у дуелу суперсредње категорије (до 76,4 килограма) прекидом у првој рунди савладао Тузлака Армина Бегановића.

- Дуго сам се припремао под будним оком тренера Миће Батице Полетана и труд се исплатио. Одмах на почетку уочио сам да противник није у меч ушао максимално сконцентрисан и то сам искористио. Вјерујем да је ово тек почетак и да ће моја каријера у будућности ићи само узлазном путањом - нагласио је Стојчевић.

Бокс је почео тренирати прије пет година и готово свакодневно из родне Градишке путује у Трн на тренинге.

- Када се нешто воли није тешко. Мој труд су препознали и поједини спонзори који су били уз мене на овом мечу. Успјели смо да затворимо финансијску конструкцију и за предстојеће првенство БиХ и други професионални меч крајем марта. Очекујем пуно од појединачног првенства БиХ и надам се да бих могао да освојим медаљу - наставио је Стојчевић, који је актуелни вицешампион Републике Српске. Захвалан је и организаторима ревије, прије свих Каменку Јурану и Сергеју Адамовићу.

- Пружили су ми шансу да дебитујем на профи рингу и то им никада нећу заборавити. Показали су да су не само добри организатори, већ и добри боксери јер су и они забиљежили ефектне побједе. Сигурно да ће и у будућности организовати успјешне ревије и радо ћу се увијек одазвати, ако ме позову - додао је Стојчевић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана