Бојан Тулендић, рукометаш Слоге након двије побједе: Овакав старт смо сањали

Д. Д.
Бојан Тулендић, рукометаш Слоге након двије побједе: Овакав старт смо сањали

ДОБОЈ - Слога је на старту такмичења у првенству БиХ остварила двије побједе против квалитетних ривала.

Добојски клуб је у другом колу на гостовању савладао Коњух. Прије тога су на свом терену изненадили Слободу која је један од фаворита за титулу.

Сјајну партију у Живиницама пружили су Станко Станковић, Душан Миличевић и Бојан Тулендић са по осам голова.

- Овакав старт смо сањали. Побиједили смо два тешка ривала и показали да ћемо свима бити незгодан противник. За обје утакмице смо се квалитетно припремали и ушли смо максимално и успјели смо уписати двије побједе. Радили смо оно што је од нас тражио стручни штаб. Били смо сконцентрисани 60 минута и резултати су дошли. Већ се спремамо за комшијски дерби против Маглаја, атмосфера је одлична и то се види и на терену. Ако будемо на нивоу као у претходне двије утакмице сигуран сам да се нас све пита, али не смијемо полетјети високо и потцијенити екипу Маглаја која има изврстан тим и одличног тренера Станића који нас је водио прошлу сезону и познаје нас веома добро - истакао је Бојан Тулендић.

Резултати 2. коло: Криваја - Слобода 29:28, Коњух - Слога 33:36, Маглај - Горажде 35:30, Вогошћа - Извиђач 32:32, Херцеговина - Чапљина 26:21, Челик - Грачаница 29:44, Борац - Леотар.

Пласман: Грачаница 4, Слога 4, Вогошћа 3, Извиђач 3, Леотар 2, Борац 2, Маглај 2, Коњух 2, Херцеговина 2, Криваја 2, Слобода 0, Горажде 0, Чапљина 0, Челик 0.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана