BL VOLLEY славио против Куле

Милан Зубовић
BL VOLLEY славио против Куле

БАЊАЛУКА - Важна побједа бањалучанки у другом колу одбојкашке Премијер Лиге БиХ. Студенткиње су након изгубљена прва два сета, убациле у већу брзину, прво неутралисале предност противника, а затим и славиле у одлучујућем петом сету!

- Лоше смо отвориле утакмицу, али и "запеле" кад је било најважније. На крају смо заслужено славиле - рекла је Катарина Вулић, млади коректор бањалучанки. Тренер Данило Стокућа каже:

- Честитам дјевојкама, јер су показале карактер, нису дозволиле да нас противник побиједи на нашем терену. Било је и грешака, које су донекле очекиване за ову фазу такмичења, али очекујем да из утакмице у утакмицу будемо све бољи.

- Важна побједа, за сада смо без пораза ове сезоне, без обзира на све проблеме који нас прате. Заиста очекујем већу подршку, прије свега ресорног Министарства породице, омладине и спорта, које нас ове сезоне, очигледно не прати ни у ком сегменту. Надамо се да ће коначно препознати да Бањалука Воллеy, као један од носилаца развоја одбојкашког спорта заслужује већу пажњу - рекао је Драшко Маџар, предсједник Клуба и додао:

- Честитам дјевојкама и стручном штабу на важној побједи. Идемо даље онако како смо поставили циљеве за ову такмичарску сезону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана