Берлусцони увео бизарна правила за довођење играча, "мета" Џеко их већину испуњава

Kliks
Foto: Reuters

Угледни италијански новинар Матео Бонети на свом Твитеру открио је како власник Монзе Силвио Берлусцони има посебна правила за довођење појачања у клуб, а која су многи протумачили као бизарна.

Монза ускоро улази у своју прву сезону у Серији А у клупској историји. На челу клуба је познати двојац који је доминирао свјетским ногометом деценијама, а у питању су Силвио Берлусцони и Адриано Галиани, људи који су пет пута с Миланом постали прваци Европе и освојили све могуће трофеје.

Берлусцони сада улаже новац у Монзу и жели направити лијеп пројект с још једним клубом из Ломбардије, а већ је неколико појачања дошло уочи историјске сезоне за овај клуб.
Како преноси бивши новинар ЕСПН-а и беИН спорта Матео Бонети, Берлусцони је поставио бизарна правила која морају испуњавати играчи који долазе у клуб.

Нови фудбалер мора бити Италијан, те на свом тијелу не смије имати тетоваже, наушнице и пирсинге. Такође, фудбалер који жели играти у Монзи не смије имати дугу браду те мора бити уредно и кратко ошишан. У ту сврху ангажован је клупски фризер који бесплатно уређује косу и браду фудбалера у клубу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана