Бењамин Татар потписао једногодишњи уговор са ФК Борац

Г.С.
Бењамин Татар потписао једногодишњи уговор са ФК Борац

БАЊАЛУКА - Бењамин Татар нови је фудбалер Фудбалског куба Борац из Бањалуке и прво појачање у играчком кадру за нову сезону.

Рођен 18. маја 1994. године, Бењамин Татар, пуну играчку афирмацију стекао је у дресу ФК Сарајево који је носио на 81 утакмици.

За то вријеме, стекао је статус једног од најбољих фудбалера Премијер лиге БиХ и био је међу најзаслужнијим за двије шампионске титуле и трофеј Купа БиХ који су стигли на Кошево.

Након што је напустио Сарајево, своју играчку каријеру наставио је у Саудијској Арабији и Кувајту, а након годину и по дана печалбе враћа се на премијерлигашке терене и по лијевом крилу шпартаће у дресу ФК Борац.

„Уговор је потписан на годину дана уз опцију наставка сарадње. Увјерен сам да ће Бењамин Татар бити велико појачање за наш клуб, а његов долазак био је и жеља новог тренера Ненада Лалатовића. Сем Бењамина Татара, са којим је вечерас потписан уговор, приводимо крају реализацију још неколико трансфера. Могуће је да ћемо у већ у току сутрашњег дана имати новине. Желимо да створимо квалитетну екипу која ће бити у могућности да оствари највише циљеве.”, поручио је Богољуб Зељковић, потпредсједник ФК Борац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана