Бенфика потврдила: Нуњез је нови фудбалер Ливерпула

Танјуг
Бенфика потврдила: Нуњез је нови фудбалер Ливерпула

ЛИСАБОН - Досадашњи фудбалер Бенфике и уругвајски репрезентативац Дарвин Нуњез (23) постигао је договор са Ливерпулом, саопштио је португалски клуб. Бенфика је јутрос објавила да је постигла договор са Ливерпулом, а обештећење са бонусима износиће 100 милиона евра.

"У раним јутарњим сатима овог понедељка, Бенфика је обавејстила Комисију за тржиште хартија од вриједности (ЦМВМ) да је постигла договор са Ливерпулом о продаји свих права на играча Дарвина Нуњеза за износ од 75 милиона евра.

Бенфика је ЦМВМ обавестила и да је споразумом предвиђена исплата варијабилне накнаде, тако да би укупни износ продаје могао да достигне износ од 100 милиона евра.

Поменути уговор зависи од потписивања уговора о спортском раду играча са Ливерпулом", саопштила је Бенфика. Уругвајски нападач је прошле сезоне одиграо 41 меч и постигао је 34 гола за Бенфику у свим такмичењима.

Британски медији наводе да би Нуњез током дана требало да прође лекарске прегледе, а потом ће бити представљен као ново појачање Ливерпула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана