БЕМА лига сва бројнија

Г.С.
БЕМА лига сва бројнија

БАЊАЛУКА - Рукометна БЕМА лига бањалучких основних школа сваке године је све бројнија и квалитетнија. Тако је већ почело треће издање овог такмичења које привлачи велику пажњу.

Ове сезоне у такмичењу ће учествовати 16 екипа ученика шестих и седмих разреда који ће се борити до половине маја. Већ су одиграна и прва кола.

У групи један су основне школе: “Милош Црњански”, “Борисав Станковић”, “Доситеј Обрадовић”, “Десанка Максимовић”, “Јован Цвијић”, “Змај Јован Јовановић”, “Бранко Ћопић” и “Алекса Шантић”. У групи два су школе: “Иво Андрић”, “Свети Сава”, “Иван Горан Ковачић”, “Петар Петровић Његош”, “Станко Ракита”, “Георги Стојков Раковски”, “Бранко Радичевић” и “Вук Стефановић Караџић”.

Дјечија лига је замишљена као мјесто за дружење, али и стицање радних навика, те лијепа шанса да клубови виде на дјелу младе таленте који би кроз такмичење могли да заволе овај спорт и остану у њему.

- Учествује 300 такмичара, а претходне двије су показале да су сви били задовољни овим такмичењем. И дјеца и њихови наставници - саопштили су организатори.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана