“Бема” лига: “Бугарска” школа освојила пехар

Д.К.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА – Млади рукометаши Основне школе “Георги Стојков Раковски” побједници су “Бема” Рукометне лиге основних школа Бањалука. Они су у финалу у “Борику” савладали вршњаке из школе “Бранко Радичевић” са 22:11.

Треће мјесто освојили су момци из ОШ “Десанка Максимовић”, који су у борби за бронзу надиграли ученике ОШ “Иво Андрић” – 23:12. За најбољег играча изабран је Петар Вујаковић из побједничке екипе, док је његов саиграч Борис Игњатић најбољи стријелац са 57 постигнутих голова. 

- Организација је била одлична. Задовољни смо како смо одиграли, били смо сложни. Дошли смо да побједимо и то смо и остварили. Наша признања су резултат добре игре цијеле екипе – углас су поручили Вујаковић и Игњатић. 

За најбољег голмана проглашен је Милош Грбић из екипе ОШ “Бранко Радичевић”.

- Мало ми је жао што смо изубили у финалу, али са друге стране, ово ми је први трофеј, па ми је баш драго – додао је Грбић. 

Организатор, РК Борац и ове године урадио је све да клинци уживају у игри. 

- Ове године учествовало је 18 школа, што је рекорд ако не рачунамо фудбал. Нико се није повриједио у ових преко 90 одиграних утакмица и то ми је посебно драго – рекао је Владимир Бранковић, директор Борца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана