Бекер ће у затвору бити фитнес тренер, учиће затворенике необичном спорту

ГС
Foto: Архива

Легендарни тенисер Борис Бекер у Wandsworth затвору имаће неколико необичних улога, а за остале затворенике биће фитнес тренер.

Бекер је прије три дана осуђен на двије и по године затвора због тога што је сакрио имовину и након тога прогласио банкрот и већ је почео с издржавањем казне.

Славног тенисера, који је три пута освојио Вимблдон, смјестили су у чувени Wandsworth затвор гдје је већ провео викенд. Казна би могла прећи у условну уколико у првој половини његово владање буде по прописима.

Оно што је занимљиво, јесте да ће Бекер у затвору имати улогу фитнес тренера и инструктора у теретани, потврдио је бивши гувернер Џери Петерик у разговору за Тhe Sun.

"Теретане су веома популарне у затворима. То је посао који многи желе, али упозоравам да полицaјаци не желе показивати никакве знакове фаворизовања", рекао је Петерик.

Такође, Бекер би могао подучавати затворенике паделу, необичном спорту с рекетом и лоптицом који је врло популаран у овом лондонском затвору.

Затвореници наводно нису још увијек упознали тениску легенду, али ће кад-тад то бити случај.

Бекера је за викенд посјетила мајка у затвору и открила да је некадашњи тренер Новака Ђоковића у затворску ћелију донио тениску лоптицу, преноси Klix.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана