Бекам зове Роналда у Интер из Мајамија

Танјуг
Foto: Архива

ЛОНДОН - Бивши енглески репрезентативац и власник МЛС франшизе Интера из Мајамија Дејвид Бекам заинтересован је да по завршетку Свјетског првенства ангажује фудбалера Манчестер јунајтеда Португалца Кристијана Роналда, преносе британски медији.

Бекам је већ контактирао менаџера португалског фудбалера Жоржа Мендеша, који је наводно најавио могућност да се Роналдо послије Мундијала пресели у Америку.

Роналдо је прије неколико дана дао интервју британском новинару Пирсу Моргану, који је изазвао потресе у енглеском клубу. Португалац је рекао да се осјећа изданим од стране Манчестер јунајтеда и истакао да су покушали да га отјерају са "Олд трафорда". Он је истакао да не поштује Тен Хага и додао да породицу Глејзер, која је власник Манчестер јунајтеда, не интересују спортски резултати клуба.

Британски медији наводе да Роналдо сада тражи излаз из клуба, а једна од могућности је и прелазак у МЛС лигу. Он има уговор са Манчестер јунајтедом до краја сезоне, а тренутно се са репрезентацијом Португалије припрема за СП у Катару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана