Батар: Крупа жели да задржи прво мјесто

Д. Д.
Батар: Крупа жели да задржи прво мјесто

КРУПА НА ВРБАСУ - Дефанзивац Крупе Бојан Батар се опоравио и биће велико појачање за јесењег шампиона Републике Српске у наставку такмичења.

У пријатељској утакмици против Тошка, искусни фудбалер је одиграо посљедњих двадесетак минута, тако да га тренер Владимир Илић постепено уводи у игру, а минутажу је добио и у побједи над Сим Бау 5:2.

-Успјешно сам се опоравио и кад се екипа вратила са припрема у Медулину почео сам са радом. Све иде по плану, повреда је прошлост тако да уз договор са стручним штабом полако улазим у игру. најбитније је да се осјећам добро и да нема никаквих проблема . Тако да се надам да ћу ускоро моћи у потпуности да извршавам све обавезе и да се вратим у форму која ме је красила током боравка у Раднику и у јесењем дијелу сезоне- рекао је Батар.

Крупа је јесењи дио шампионата завршила на првој позицији а довођењем неколико играча прије свих повратком Николе Дујаковића су потврдили своје амбиције.

-Сигурно је да ће нам повратак Дујаковића донијети додатни квалитет. Ријеч је о искусном фудбалеру који је играо Премијер лигу БиХ, а већ је играо овдје тако да му неће требати времена да се привикава на нови тим. Резултати из првог дијела сезоне су нам свакако обавеза да и на прољеће наставимо са добрим партијама те да урадимо све како би задржали прву позицију - додао је Батар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана