Баскет, мали фудбал, хумана мисија.... Mozzart подржао спортске турнире у „Борику"

Mozzart
Foto: Mozzart

Протеклих дана Спортски центар „Борик" поново је био мјесто квалитетних турнира који су привукли бројне спортисте и посјетиоце. У сјајним минутама на терену уживали су љубитељи баскета током 3џ3 Борик, као и познаваоци фудбала на хуманитарном турниру ветерана у малом фудбалу „Ми играмо, они побјеђују". У племенитој спортској мисији бодрила их је компанија Mozzart.

Фантастичне награде, адреналин и незабораван спортски амбијент доприносе атрактивности догађаја, које је компанија Mozzart препознала. Веома смо захвални на овој подршци и вјерујемо да ће наставити са нама да промовишу спорт и спортску рекреацију код младих", каже директор Спортског центра „Борик", Ненад Талић.

Током два дана такмичења под обручима, "Борац 3×3" је у финалу, у најмлађој конкуренцији, надиграо "Војнобил", док су "Ефекташи" код кадета у завршној представи били бољи од вршњака из састава "Ћангали". У такмичењу у шутирању тројки славио је Милош Милинковић. Један дио турнира испратио је и некадашњи репрезентативац Србије у кошарци, Марко Симоновић.

Другог дана турнира на терену снаге су одмјерили сениори, а најбоља је била екипа "Бањалуке" која је у финалу била боља од "Инвинга".  За најбољег играча турнира проглашен је Милан Давидовић из побједничке екипе. У сениорском такмичењу у шутирању тројки славио је судија Драгослав Рађевић.

У сјајним мечевима у Борику током трећег Хуманитарног турнира "Ми играмо, они побјеђују" уживали су љубитељи малог фудбала. Ветерани Словеније окитили су се титулом најбоље екипе. Момци из "дежеле" у финалу су савладали Борац са 3:0. Треће мјесто припало је екипи "Искре" која је након пенала побиједила Партизан са 2:1. Најбољи играч турнира је члан побједничког састава Мишо Бречко, док је за најбољег чувара мреже проглашен Борчев Јово Шмања.

Сав приход од продатих карата и дресова Борца, Црвене звезде, Партизана, Едина Джеке, Јошка Гвардиола... које су организатори ставили на аукцију, иде Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра". Компанија Mozzart је трећу годину заредом подржала ову хуману спортску мисију.

„Хвала свим нашим гостима и пријатељима који су дошли у Бањалуку и увеличали овај турнир. Посебно хвала компанији Mozzart која је са нама већ трећу годину. Надам се да ћемо наредне године имати још бољи турнир уз подршку наших пријатеља. Бићемо увијек уз нашу "Искру" и свакога коме треба помоћ", поручује Боро Вујић, организатор турнира.

А организатори оба турнира послали су јединствену поруку - и догодине у Борику!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана