Дубичанима понуђено мјесто у Лиги БиХ: Козара тражи подршку

Г.С.
Дубичанима понуђено мјесто у Лиги БиХ: Козара тражи подршку

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Рукометни клуб Козара годинама је при врху првенства Републике Српске и познат је као расадник талентованих играча. Након што је Младост Бањалука одустала од лиге БиХ, Рукометни савез Републике Српске је позвао овај клуб да се изјасни о наступу у елитном рангу јер је завршио на другом мјесту.

Управа клуба је због тога позвала све, од локалне до ентитетске заједнице и предузећа, који могу да помогну да клуб игра у елитном рангу како би направили додатни искорак.

- Зар није дошло вријеме да иступимо корак даље и постанемо оаза талентованих играча? Јесте, али ми, нажалост, немамо финансијска средства неопходна за такмичење у лиги БиХ. Имамо вољу, жељу, таленат, знање, посвећеност, за такву прилику се одавно боримо искључиво домаћим снагама, на шта смо нарочито поносни. У Козари играју само наша дјеца. Имамо велику подршку родитеља, на чему им неизмјерно хвала, али и публике. Зато нам за ову, за нас тренутно најважнију утакмицу, треба и подршка осталих - од локалне до ентитетске власти, Рукометног савеза, привредних субјеката, институција и појединаца - наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана