Стеван Црнобрња испраћен на Параолимпијске игре

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА - У Бањалуци је данас уприличен испраћај за Стевана Црнобрњу, члана Инвалидског одбојкашког клуба "Борац" и репрезентативца БиХ у сједећој одбојци, на Параолимпијске игре у Паризу.

Стеван је прије три године, такође, испраћен из Спортске дворане "Борик" на Параолимпијске игре у Токију, одакле се вратио са бронзаном медаљом, доносећи част и понос свом клубу и граду.

Црнобрња је истакао да је наступ на Параолимпијским играма круна његовог спортског сна.

"Наступићу за репрезентацију БиХ као члан `Борца`. Надам се да ћу се вратити овдје са још једном медаљом коју ћемо заједно прославити", рекао је Црнобрња.

Он је захвалио директору Спортског центра "Борик" Ненаду Талићу и предсједнику Скупштине града Бањаука Љуби Нинковићу на подршци.

Нинковић је нагласио важност подршке спортистима, попут Црнобрње, у њиховим напорима да промовишу град на међународној сцени, те најавио иницијативу за истицање Стеванове табле са именом на Бањ брду коју су добили сви бањалучки олимпијски побједници.

"Велика је част и задовољство што имамо прилику да испратимо спортисту попут Стевана Црнобрње на Параолимпијске игре у Паризу. Његов успјех на претходним играма, када се вратио са бронзаном медаљом, показује снагу воље, талента и посвећености", рекао је Нинковић.

Талић је истакао да су Стеван и Инвалидски одбојкашки клуб "Борац" амбасадори Бањалуке и Спортског центра "Борик" и да ће им и даље давати подршку. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана