Бањалучанин пласманом на Олимпијске игре остварио снове!

ГС
Foto: Агенције

БАЊАЛУКА- Пласман на Олимпијске игре сан је сваког спортисте, а свој ће у Паризу испунити члан Пливачког клуба Борац Јован Лекић.

Један је од тренутно само четворо спортиста из БиХ који имају визу за највећу свјетску смотру, а наредних мјесец дана, колико је остало до почетка Игара, искористиће како би се што боље спремио за надметања са најбољим свјетским пливачима.

Човјек који добро зна како изгледа наступ на Олимпијским играма је Жељко Панић. Искуства из Сиднеја и Атине покушаће да пренесе на свог ученика, који је већ сада остварио велики успјех. 

Као што то обично бива на овдашњим просторима, врхунски резултат није препознат од стране оних који би требало да пруже највећу подршку, пише АТВ.

Сјајну прилику да тестира тренутну форму Јован ће имати предстојећег викенда на традиционалном Међународном митингу Пливачког клуба Борац. Циљ је, каже, из седмице у седмицу да подиже летвицу на виши ниво. 

Митинг ће бити одржан на Градском олимпијском базену. Квалификације оба дана почињу у девет часова. Финалне трке сутра на програму су од 17 сати, док ће у недјељу почети у 16 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана