Бањалучани примили пехар и признања: Младост знала како да прослави титулу

Г.С.
Бањалучани примили пехар и признања: Младост знала како да прослави титулу

БАЊАЛУКА - Бањалучка звоне звоне! Нови шампион Републике Српске Рукометни клуб Младост прославио је титулу након убједљиве побједе против Славије (39:20).

Бањалучани су и прије овог меча осигурали титулу, а пехар и заслужена признања добили су на свом паркету и затим је услиједило велико славље у дворани “Борик” које је настављено до касно у ноћ.

Млађи бањалучки клуб ће опет у град на Врбасу донијети градски дерби, први након дуела Косига и Борца који су играли 2006. године у елитном рангу такмичења.

Један од рукометаша који ће опет играти Премијер лигу БиХ је Никола Тешић, бивши играч Борца који ће тако у новој сезони бити у прилици да игра против некадашњих саиграча.

- Пресрећни смо због титуле шампиона Републике Српске коју смо заслужено освојили. Овај трофеј донио је другарство и сјајну атмосферу у екипи. Видио сам и прије док сам био на тренинзима да је ово посебна екипа гдје заиста сви живе једни за друге. Рукомет је колективан спорт и када то пријатељство пренесете на паркет, онда то носи посебну драж и зато је ова титула свима веома драга. Титула шампиона је заједничка, свих нас од играча, тренера, управе јер смо сви били као један. Сад након сезоне окрећемо се обавезама које нас очекују у лиги БиХ. Драго ми је што ће Бањалука опет имати градски дерби и сигурно је да се радујемо наступима у вишем рангу. Али о томе ћемо тек да размишљамо након славља - рекао је Тешић након додјеле пехара.

Управа Младости је већ почела с припремама за нову сезону, тражењу нових спонзора, као и наставку сарадње с постојећим како би ова лијепа прича имала наставак и у елитном рангу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана