Бајерн дао рок Барселони и Левандовском до суботе

Танјуг
Foto: Танјуг

МАДРИД- Фудбалски клуб Бајерн поручио је руководству Барселоне да пољски нападач Роберт Левандовски може да пређе у каталонски клуб уз обештећење од најмање 50 милиона евра, преносе шпански медији.

Шпански спортски лист "Марка" наводи да челници Бајерна желе до суботе да ријеше ситуацију са Левандовским, и подсјећа да Левандовски већ недјељама покушава да пређе у екипу са "Ноу Кампа", али да се два клуба још нису договорила.

Пољски нападач се појавио почетком недеље на старту припрема минхенског клуба за наредну сезону, иако је такву ситуацију фудбалер Бајерна желио да избјегне.

Шпански медији тврде да Левандовски не жели да се побуни и да избјегава клупске обавезе све док трансфер не буде реализован.

Бајерн планира да у суботу представи тим за нову сезону, а плаши се евентуалног сукоба Левандовског и навијача минхенског клуба, који су огорчени на пољског репрезентативца.

"Марка" тврди да челници Барселоне покушавају да убиједе руководство Бајерна да спусти цијену за пољског фудбалера, али њемачки клуб не жели да прода Левандовског за мање од 50 милиона евра.

"Фудбалери Барселоне за викенд путују у Мајами, а тренер каталонског клуба Чави Ернандез очекује да се Левандовски што прије прикључи каталонском клубу због чега ће преговори бити интензивирани наредних дана", наводи шпански лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана