Atos Bank уз Одбојкашки клуб “Радник” Бијељина

ГС
Atos Bank уз Одбојкашки клуб “Радник” Бијељина

БАЊАЛУКА - Atos Bank а.д. Бањалука је као друштвено одговорна финансијска институција препознала рад и потенцијал Oдбојкашког клуба “Радник” који је у сезони 2022/23 “покорио” одбојкашку сцену у БиХ.

-Задовољство нам је што смо од ове године поносни спонзор и партнер овако значајног и перспективног спортског клуба, који на најбољи могући начин представља једну од вриједности које ова Банка његује, а то је спорт и здрав начин живота. Жеља нам је да уз нашу подршку овај клуб настави остваривати сјајне резултате, а ми ћемо бити ту као подршка за даљи напредак и развој, те ћемо на тај начин дати свој допринос развоју овог спорта. Сматрамо да овим партнерством и подршком оваквим пројектима стварамо боље и напредније окружење за нашу локалну заједницу - изјавили су овом приликом из Atos банке.

Из Одбојкашког клуба “Радник” захвални су на подршци која је стигла из Atos банке.

-Желимо овом приликом да се захвалим Atos банци на томе што је препознала значај нашег клуба, те се одазвала позиву да у наредној сезони буде наш партнер и спонзор. Наш клуб је у тек завршеној Премијер лиги по први пут у историји освојио титулу, као и Куп БиХ, а након двадесет година и пехар Купа Републике Српске. Такође једини смо спортски клуб у Бијељини који има све старосне селекције, од пионира до сениор, као и школу одбојке са преко 60 полазника. У мјесецу октобру ћемо играти квалификацију за Лигу шампиона” - изјавио је овим поводом предсједник УО Одбојкашког клуба “Радник” Дарко Манојловић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана