Атлетичарка Сњежана Писарић најбољи спортиста Мркоњић Града у прошлој години

Срна
Атлетичарка Сњежана Писарић најбољи спортиста Мркоњић Града у прошлој години

МРКОЊИЋ ГРАД - За најбољег спортисту општине Мркоњић Град у 2021. години проглашена је атлетичарка Сњежана Писарић, члан Атлетског клуба “Маратон” из Брчког.

Друго мјесто припало је фудбалеру “Слободе” Душку Митрићу, а треће одбојкашици Женског одбојкашког клуба “Балкана-МП” Иви Сладојевић.

Писарићева, која је једна од најбољих маратонки у Републици Српској и БиХ, рекла је новинарима након синоћњег проглашења најбољег спортисте, да ју је признање изненадило и обрадовало.

“Атлетиком сам се почела бавити доста касно, из хобија, али посљедње двије-три године постижем врхунске резултате”, каже Писарићева.

Она је захвалила општинској управи на вредновању њеног труда, својој породици на разумијевању, а колегама у колективу и колегама спортистима за подршку.

Титула најуспјешнијег спортског колектива у прошлој години припала је Кошаркашком клубу “Младост” који се 15 година такмичи у Премијер лиги БиХ.

Најперспективнији млади спортисти су кошаркаш “Младости” Младен Арежина, фудбалер “Слободе” Владан Тодоровић, одбојкашица Женског одбојкашког клуба “Балкана-МП” Ивана Галић и члан Стонотениског клуба “Мимоза” Дамјан Марковић.

Награђени су и истакнути спортски радници Петар Митрић, Гојко Ђурић и Боро Васић.

За најбоље спортисте обезбијеђене су дипломе, пехари и новчане награде.

Проглашење најбољег спортисте општине Мркоњић Град је једна у низу манифестација које се организују у оквиру обиљежавања 4. фебруара - Дана ове општине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана