Арсенал нуди 60 милиона евра за Милинковић-Савића

Tanjug
Foto: Printscreen

РИМ- Челници Арсенала заинтересовани су да у јануарском прелазном року ангажују фудбалера Лација и српског репрезентативца Сергеја Милинковић-Савића, преноси "Калчомеркато".

Италијански медији подсјећају да српски фудбалер бриљира ове сезоне, пошто је на 15 утакмица у свим такмичењима забиљежио четири гола и седам асистенција.

Милинковић-Савић, који ће у фебруару наредне године да напуни 27 година, налази се на мети интересовања Јувентуса, Ливерпула и Манчестер јунајтеда, али "Калчомеркато" тврди да Арсенал има рјешење за овај трансфер.

Челници Арсенала су наводно спремни да Лацију плате 60 милиона евра обештећења и да у Рим пошаљу Самија Локонгу, који је прошле године стигао у лондонски клуб за 17,5 милиона евра, али се није снашао у редовима "тобџија".

"Прича се да сам с његовим менаџером Матејом Кежманом већ договорио трансфер, али то није истина. Сергеј је прошлог месеца вредео 100, а сада вреди 120 милиона евра. Цена ће да му расте сваког месеца", рекао је предсједник Лација Клаудио Лотито.

Милинковић-Савић је у Лацио стигао 2015. године из Генка за 15 милиона евра. Он је за Лацио одиграо 309 мечева и постигао је 62 гола.

За репрезентацију Србије наступио је на 35 утакмица и шест пута се уписао у листу стрелаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана