Арсенал нуди 55 милиона евра и уругвајског везњака за Душана Влаховића

ГС
Арсенал нуди 55 милиона евра и уругвајског везњака за Душана Влаховића

На насловној страни у сва три спортска листа Италије данас се нашао Душан Влаховић из Фиорентине будући да је Арсенал опет кренуо у акцију довођења србијанског нападача у Лондон.

Топници су, како наводи Газета дело Спорт, спремни за Влаховића дати 70 милиона евра, односно новчани дио би износио 55 милиона евра, док је преосталих 15 милиона процијењена вриједност Лукаса Тореира, играча којег би Арсенал укључио у посао.

Уругвајца су у љето 2018. године купили за 28,6 милиона евра, али није оправдао очекивања у Арсеналу па је љетос и позајмљен Фиорентини у којој игра углавном стандардно.

Иначе, Влаховић не жели ићи прије љета док га Фиорентина жели продати већ сада јер би на љето ушао у посљедњу годину уговора и италијански клуб би вјероватно морао прихватити и мање новца.

За Влаховића се одавно интересује и Јувентус, али чини се како Стара дама нема новца за овај трансфер и поготово плату од 8 милиона еура.

С друге стране, Фиорентина је понудила Влаховићу нови уговор до 2025. године с платом од 4 милиона евра у првој и 5 милиона евра у преостале три сезоне те и бонус од 3 милиона евра за менаџере, преноси Klix.ba

Излазна клаузула у Влаховићевом уговору износила би 75 милиона евра, што је управо новац који већ сада нуди Арсенал

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана