АПР: Остоја Мијаиловић нови предсједник ЈСД Партизан

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД- Предсједник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић нови је председник ЈСД Партизан, објављено је на званичном сајту Агенције за привредне регистре (АПР).

АПР је усвојио резултате скупштине ЈСД Партизан одржане у просторијама тениског клуба, на којој је Мијаиловић изабран за новог предсједника, а не паралелно одржаних избора који су нови мандат дали досадашњем првом човјеку ЈСД Милораду Вучелићу, који је уједно и предсједник фудбалске секције "црно-бијелих".

Мијаиловић је синоћ навео да има двотрећнску већину, и да су уз њега 52 делегата, од 86 чланова скупштине овог спортског друштва. На сједници је Мијаиловић проглашен за новог предсједника ЈСД Партизан.

Замјеник предсједника Управног одбора биће Ђорђе Вишацки, а за Генералног секретара је изабран прослављени одбојкаш Жељко Танасковић.

У Управном одбору који је предложио Остоја Мијаиловић налазе се и кошаркашки тренер Жељко Обрадовић, Андреа Арсовић, бивши тренер фудбалера Партизана Марко Николић.

Милорад Вучелић је синоћ прогласио ту одлуку неважећом, уз објашњење да на Скупштини није било кворума.

"Скупштина није одржана, на њој нису бирани никакви органи, ни чланови Управног одбора. За одржавање Скупштине, није било услова. Све нове Скупштине су нелегалне, нелегитимне. Дакле, све друге манифестације и догађаји, немају никакву правну ваљаност", рекао је Вучелић на ванредној конференцији за медије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана