Ангелину Топић одушевио дечко: Погледајте како је дочекао шампионку (ФОТО)

ГС
Foto: Телеграф

Ангелина Топић је нова првакиња свијета у атлетици у јуниорској конкуренцији, пошто је славила на првенству у Лими чиме је на најбољи начин заокружила јуниорску каријеру уз обједињене титуле првака Европе и свијета.

Тиме су залијечене и ране са Олимпијских игара, гдје је имала пех и повијредила се на загријавању, али је са поломљеном ногом успјела да скочи довољно за финале, од којег је касније морала због повреде да одустане.

Ангелину су као шампионку дочекали на аеродрому послије пута из Перуа. Добила је цвијеће од предсједника Српског атлетског савеза Веселина Јевросимовића, као и од селектора Едина Зуковића, а феноменалан гест имао је њен дечко, Алекса Томић, који је такође српски атлетичар.

Он је Ангелину сачекао на аеродрому са посебном поруком. Одштампао је фотографију шампиона свијета и Олимпијских игара на 100 метара - Ноу Лајлса, који је имао чувену конференцију када је причао о НБА шампионима и нелогичности да сами себе зову шампионима свијета.

- Свјетски шампион чега? - писало је на папиру који је Томић донио пред Ангелину уз слику најбржег човјека планете.

Ангелини се фотографија и духовит дочек очигледно допао, па је то подијелила на свом Инстаграму уз смајли који плаче. Да ли су у питању сузе радоснице или оне од смијеха, свеједно је.

Ко је дечко Ангелине Топић?

Алекса има 20 година, такође је српски атлетичар, који је рођен у Ћуприји. Он се такмичи у тркачким дисциплинама на 100, 200, 400 и 800 метара и двоструки је шампион Србије.

Ове сезоне је на 200 мнетара трчао 21.84 секунде, док је "стотку" истрчао за 10.90. Најбољи резултат на 800 метара му је 1.50.32.

Он и Ангелина су већ неколико година у вези, а љубав се очигледно родила на такмичењима и репрезентацији Србије током јуниорских дана за обоје.

На Инстаграму често објављују заједничке фотографије, гдје су чак и у необичним позама и често збијају шале, па себе описују епитетима "тупан и глупан", пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана