Анђелин резулат за понос Шипова и Републике Српске

ГС
Анђелин резулат за понос Шипова и Републике Српске

Чланице Џу Џицу клуба Борац из Бањалуке су у оквиру репрезентације Републике Српске остварили изванредне резултате на Балканском првенству одржаном ру умунском Питештију.

На такмичењу у Румунију, које је окупило преко 1.200 такмичара из 24 земље, Борац је наступио са шест такмичара, а чак четворо њих се вратило кући са медаљама.

Златна медаља припала је најталентованијој такмичарки Милици Панић, сребрна Ани Јовичић, док су бронзане медаље освојиле Анђела Прскаловић и Анђела Муждека.

Иако тренира у бањалучком ‘’Борцу’’ Анђела Муждека има пребивалиште у Шипову.

Анђела тренинге не прескаче, а за врло кратко вријеме окитила се црвеним појасом и бројним медаљама. Њена воља, жеља, истрајност  и истинска љубав поразиће све противнике на путу до циља, преноси СееСрпска.

- Анђела је своје родитеље, а и клуб учинила поносним.

Али упркос њиховом таленту, вољи, жељи, резултатима они не могу без наше подршке. Моралне и финансијске. Не требају вам никакви маркетиншки трикови, промоције и силне објаве када стојите иза правих људи и подржавате их. Довољно је да их мало погурате и да заједно освајате медаље. Браво Анђела! – поручено је са Фацебоок странице Шипово он лине.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана