Ал Наср заказао љекарски преглед за Роналда, огласио се и шеф саудијског клуба

Агенције
Ал Наср заказао љекарски преглед за Роналда, огласио се и шеф саудијског клуба

РИЈАД – Фудбалски клуб АлНаср заказао је љекарски преглед за Кристијана Роналда, наводи CBS Sports

Шеф клуба Марсело Салазар потврдио је да су с португалијским фудбалером у преговорима о великом уговору Салазар каже да су то преговори огромних размјера.

Роналдо наводно има понуду од 200 милиона евра годишње на столу, али СунСпорт тврди да он тек треба одлучити хоће ли се придружити клубу или не.

-Чини се да је Ал Наср увјерен да ће се трансфер догодити, чак је и резервисао љекарски преглед за Роналда и смјештај за његове представнике - наводи CBS Sports.

Тврде да је клуб оптимистичан да би се посао могао финализовати за отварање јануарског прелазног рока.

Формалности су наводно ријешене и Роналдо би добио велику улогу у смислу вођења Ал Насра и потенцијалне кандидатуре Саудијске Арабије за домаћина Свјетског првенства 2030.

Шеф клуба Салазар одбио је искључити могућност склапања договора.

-Није ми допуштено рећи да или не. Причекајмо да видимо како ће се ствари одвијати до краја године. Као што видите, ради се о преговорима големих размјера, не само за клуб, него и за државу и за свјетски ногомет, а које морају водити виша тијела. Оно што могу рећи је да је Роналдо један од најбољих ухисторији ногомета. Увијек ми је био примјер као спортиста, због воље коју показује за побједом. А онда сам, као португалијски грађанин, увијек навијао за њега . рекао је за Flashscore.

Роналдо тренутно нема клуб након што му је раскинут уговор у Манестер Јунајтеду послије његовог експлозивног интервјуа с Пирсом Морганом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана