Абрамович се након три године појавио на стадиону Челсија и угостио предсједника Израела

ГС
Foto: скриншот

Власник Челсија Роман Абрамович ријетко се појављује у Великој Британији, али овога пута се одлучио за долазак у Лондон гдје је угостио израелског предсједника Исака Херзога на изложби умјетничких слика у част спортиста погинулих у холокаусту.

Абрамовичу је у априлу 2018. године истекла предузетничка виза, након чега није имао право посјетити породицу у Лондону.

Ипак, ствари су се промијениле пошто је Рус недавно добио израелски пасош с којим може ући у Британију, а Абрамович је сада угостио Херзога на изложби "49 пламена", која је одржана на стадиону Челсија Стамфорд Бриџу.

ПР служба израелске владе објавила је фотографију Абрамовича док се смијеши и разговара с Херзогом док су стајали изнад терена на стадиону у западном Лондону.

Догађај је наводно био "мали", а присуствовало му је око 50 људи. Новоизабрани предсједник Израела Херзог био је један од покровитеља изложбе у склопу кампање "Реци не антисемитизму" коју води Челси.

Абрамовичеве фотографије потакнуле су приче да би 55-годишњак у уторак могао гледати меч Лиге првака између Челсија и Јувентуса на Стамфорд Бриџу. Рус је посљедњи пут био на трибинама када је Челсија у мају побиједио Манчестер Сити у финалу Лиге првака 2021. на стадиону Драгао у Порту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана