Дочекајте 100. рођендан

Милан Зубовић
Дочекајте 100. рођендан

Бањалука - Припреме за 62. Избор десет најбољих спортиста у пуном су јеку, а подршку "Гласу Српске", организатору једне од најстаријих манифестација овог типа на Балкану, дали су дугогодишњи пословни партнери.

Директор "Гласа" Борис Дмитрашиновић захвалио је на подршци као и одличној сарадњи "Дунав осигурању", фабрици обуће "Бема" и "Депоту".

- Наши стални партнери увијек су показивали велику дозу озбиљности и са њима је увијек било једноставно сарађивати. Годинама су били уз нас, давали нам подршку без које манифестација не би била организована на врхунском нивоу - рекао је Дмитрашиновић.

Директор дирекције за осигурање "Дунав осигурања" Бојан Поповић пожелио је да Избор десет најбољих спортиста дочека и велики јубилеј - 100. издање.

- Нама је веома значајно да учествујемо на оваквој манифестацији која је значајна за Републику Српску и Бањалуку. Одржавали смо је низ година уназад и тако ће бити и у наредном периоду те ћемо се трудити да што више подржимо овакве ствари. Дочекали смо да Избор буде одржан 62. пут и надам се да ће доћи до 100. годишњице и увијек ћемо бити уз Избор - рекао је Поповић.

Технички директор фабрике обуће "Бема" Маринко Умичевић похвалио је сарадњу и захвалио "Гласу" у име радника и власника фирме.

- Вежу ме емоције за ову кућу јер сам овдје прије 42 године почео да радим као ученик, да бих након двије године прешао у нову фабрику. Драго ми је да се ова манифестација одржава у овако тешким временима, а сви знамо да није прекидана ни у рату. Слиједи нам 62. Избор, што је импозантна цифра и поносан сам што сам дио тог тима у границама у којима можемо да помогнемо. Предсједник сам Кошаркашког клуба инвалида Врбас и због тога ми је драго што је посљедњих година уведена награда за спортисте са инвалидитетом. Манифестација је дио нас, дио Републике Српске и морамо водити рачуна о спорту и култури. Сви једва чекамо манифестацију у Банском двору када се на једном мјесту окупе спортисти из Републике Српске и Србије на лијепом дружењу. Честитам "Гласу", директору и новинарима који се труде да то све буде добро организовано - истакао је Умичевић.

Финално вече Избора десет најбољих спортиста Републике Српске биће одржано 21. децембра од 20.10 часова у Банском двору уз директан пренос на Радио-телевизији Републике Српске.

Грујић

Директор "Депота" Ново Грујић изразио је задовољство због цијелог догађаја и нагласио да ће сарадња са "Гласом" бити настављена.

- Посљедње четири године својим скромним средствима "Депот" подржава манифестацију Избор десет најбољих спортиста. Свака организација манифестације до сада је уредно и транспарентно спроведена те се надам да ће "Глас" наставити да ради са истом енергијом и жаром - рекао је Грујић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана