Величанствен спектакл: Ђоковић тријумфује пред Ајфеловом кулом (ФОТО)

ГС
Величанствен спектакл: Ђоковић тријумфује пред Ајфеловом кулом (ФОТО)

ПАРИЗ - Новак Ђоковић изнио је своје злато пред хиљаде навијача у Паризу, пред Ајфелову кулу!

На церемонији прославе олимпијског шампиона, какву до сада није доживио, Ноле је изашао на бину огрнут српском заставом и са медаљом око врата. Одржао је емотиван говор, јер је опет осјетио како му навиру емоције.

- Ово је врхунац сваког спортисте, кад сте млади сањате да представљате земљу. Постоје гренд слемови, постоји Ролан Гарос један од највећих турнира за нас, а када представљам Србију, то је велика част и привилегија и ово је дефинитивно највећи успјех који сам остварио. Због емоција које сам пролазио јуче, то никад нисам осјетио у животу, са 37 година био сам бољи од млађих момака, успио да освојим злато и не постоји ништа љепше од овога, рекао је Ноле.

- Осјећам овдје сјајну подршку, ви сте сјајни и најбољи на свијету. Сваки спорт, сваки стадион је испуњен до краја. Хтио сам нешто да гледам и нисам могао да нађем карте. Могли сте неку да 'украдете' за мене. Шалим се, невјероватни сте, фанатастична енергија. Ово су ми пете олимпијске игре, носио сам заставу Србије и мислио сам да је то најбољи осјећај за спорту, све до јуче, када сам освојио злато. Хвала вам што сте направили ове Игре посебним за свакога, додао је Ђоковић у поруци захвалности Паризанима.

Новак посљедња 24 сата никад неће заборавити, јер у свакој секунди ужива у најемотивнијем успјеху своје велике, највеће каријере. Погледајте како је било у Паризу овог поподнева, пише Мондо.

 

https:/

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Olympic Games (@olympics)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана