Узбудљив меч Србије и Летоније у баскету 3x3

ГС
Узбудљив меч Србије и Летоније у баскету 3x3

ПАРИЗ - Српска баскет 3x3 репрезентација је доживјела нови пораз у групној фази на Олимпијским играма у Паризу. Бољи су били Летонци, славили су са 21:14.

Србија је играла против Летоније, која је била лидер на табели са пет побједа пред овај сусрет, а са новим тријумфом је обезбиједила и прво мјесто, пошто им је остао још један меч до краја, а свака репрезентација сем њих има два или више пораза, док су они без грешке.

Од старта су српски баскеташи били у заостатку, Летонци су меч отворили са двије погођене двојке, док су на другој страни погађали Мајсторовић, Бранковић и Стојачић – 4:3.

Србија је прешла у вођство, пошто је Стојачић постигао поене уз фаул, а потом био прецизан са линије пенала (5:4). Ипак, у наставку је услиједила "рафална паљба" Летонаца, погодили су три узастопне тројке и дошли до пет поена предности – 10:5.

Узвратио је у наставку Стојачић, погодио је прву двојку за Србију, али Летонци су и даље играли у добром ритму. Одржавали су стечену предност. Србија је у пар наврата пришла на -4, али то није било довољно. Летонци су уписали рутинску побједу – 21:14, пише Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана