Умало туча двије одбојкашице у финалу ОИ

ГС
Умало туча двије одбојкашице у финалу ОИ

Трилер финале Олимпијских игара у одбојци на пијеску припало је играчицама Бразила које су у финалу побиједиле Канађанке резултатом 2:1 у сетовима, с тим што се више прича о оном што је виђено на мрежи него о самој партији!

Играо се трећи сет, одлучујући, када су Канађанка Бренди Вилкерсон и Бразилка Ана Патрисија ушле у вербални клинч. Чак смо видјели и упирање прстом од стране Бразилке, да би судија био тај који је покушавао да смири страсти које су узавреле.

Донекле му је успјело, дао им је по жути картон касније, да би прави шоу настао недуго затим - у тренутку када је ди-џеј пустио пјесму "Imagine" од Џона Ленона.

Због пјесме за коју се сматра да је незванична химна ОИ, играчице су потом кренуле да се смију и аплаудирају једна другој - док је и публика на трибинама такође пјевала и аплаузом поздравила потез ди-џеја, преноси Телеграф.

- Ми смо такмичарке и боримо се за исту ствар: постоји само једна златна медаља. Одмах послије утакмице, све је то љубав и поштовање. Извлачимо оно најбоље једни у другима и част ми је да играм против овог тима - рекла је Канађанка послије меча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана