Том Круз затворио Олимпијске игре у стилу "Немогуће мисије" (VIDEO)

ГС
Том Круз затворио Олимпијске игре у стилу "Немогуће мисије" (VIDEO)

ПАРИЗ - Холивудски глумац Том Круз је на спектакуларан начин затворио овогодишње Олимпијске игре у Паризу и тиме започео припреме за наредне које ће се одржати у Лос Анђелу 2028. године.

Медији су много писали да је глумац у Паризу због снимања новог дијела серијала "Немогућа мисија" и да би бодрио САД.

Међутим, осим тога, он је добио и ту част да затвори Олимпијске игре.

Мјесецима се Круз припремао да изведе акробацију скока падобраном током церемоније затварања, а велико финале је замишљено да глумац и продуцент иде до крајњих граница, а крајни циљ су му Олимпијске игре 2028. и сљедећи града домаћин - Лос Анђелеса.

Троструки добитник Златног глобуса кренуо са врха "State de France" пијре него што је стигао до свог првог одредишта - терена на стадиону, преноси „Курир“.

Он је "слетио" на сцену и кренуо да се поздравља са америчким спортистима да би дошао до центра терена, узео заставу, сјео на мотор као лик из „Немогуће мисије“, Итан Хант којег глуми у овој франшизи и кренуо париским улицама до авиона који га је одвео у САД да би тамо донио заставу.

Искочио је из авиона у калифонијску дивљину и затим стигао до чувеног холивудског знака у лосанђелеским брдима, да би заставу предао легендарном атлетичару Мајклу Џонсону.

„Ред хот чили пеперс“, Били Ајлиш и наравно Снуп Дог су пожељели добродошлицу ОИ у Лос Анђелес.

Круз је 2004. помогао је у ношењу олимпијске бакље у Лос Анђелесу, која има за циљ да шири поруку мира и пријатељства међу народима, а која је на крају стигла до Атине која је те године била домаћин ОИ.

Круз је био у Паризу првих неколико дана летњих игара, а први пут је виђен на церемонији отварања дуж реке Сене 26. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана