Стријелац побједоносног гола: Идемо да освојимо Олимпијске игре!

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ПАРИЗ - Капитен ватерполо репрезентације Србије Никола Јакшић изјавио је данас, након побjеде над Грчком у четвртфиналу Олимпијских игара, да Србија хоће да побиједи на турниру и да ће спремно дочекати полуфинале.

"Пре свега да честитам Грцима на борби, могло је да оде у оба смера. Успели смо да победимо, ово је срећа и божија воља. А и награда за поразе у четвртфиналима, тренирања и борбе. Нико није задовољан овим, морамо да добијемо још две утакмице", рекао је Јакшић.

Јакшић је рекао да српски тим увијек добије додатну мотивацију након такмичења у групи, јер је то најбитније.

"Нећу да причам, остале су две утакмице и идемо да освојимо", додао је Јакшић.

Он се осврнуо на побjеднички гол, поручио је да ће репрезентација Србије спремно дочекати полуфинале.

"Наравно да нисам веровао, било је Боже помози и ушло је. Следећих 30 ће отићи преко гола, али ово је све тимски. Веровао сам у победу као и сви момци овде. Ко год да дође у полуфинале бићемо спремни и идемо даље", изјавио је Јакшић.

Србија је данас у четвртфиналу ОИ побиједила Грчку резултатом 12:11, голом Јакшића у посљедњим тренуцима утакмице, а у полуфиналу играти против побједника меча између Аустралије и САД.

Србија је завршила као четвртопласирана у групи Б, у четвртфиналу је играла против Грчке која је била првопласирана у групи А.

Повезане вијести:

Ова голчина одвела је Србију у полуфинале ОИ! (ВИДЕО)

Ватерполисти Србије након драме у полуфиналу

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана