Спрема се величанствен дочек за златне олимпијце, ево и када

ГС
Foto: Танјуг/ АП

БЕОГРАД- Новак Ђоковић освојио је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу тако што је у финалном мечу савладао Карлоса Алкараза са 2:0 у сетовима (7:6, 7:6).

На овај начин Ноле је остварио свој дуго сањани сан и коначно је у своју колекцију додао и олимпијско злато. Савладале су емоције Новака, те је снимак његових суза обишао читаву планету, а говори ће се памтити и препричавати у деценијама које долазе.

Како доликује, Ђоковићу се спрема и свечани дочек, а поред Новака на чувени балкон Старог двора попеће се и остали освајачи медаља. За Србију су тренутно медаље на Олимпијским играма освојили Новак Ђоковић, Зорана Аруновић и Дамир Микец, али очекује се да ће их бити још у данима који долазе.

Према нашим сазнањима, свечани дочек српских олимпијаца који освоје медаље на Олимпијским играма планиран је за уторак, 13. августа, а тачан термин би тек требало да се утврди.

Олимпијске игре трају до 11. августа, наши спортисти би до 12. требало да буду у Србији, а 13. ће се појавити на балкону да са народом прославе успјех из Париза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана