Шоу кошаркаша не престаје: Јокић напустио славље да би вечерао (ВИДЕО)

ГС
Шоу кошаркаша не престаје: Јокић напустио славље да би вечерао (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Српски олимпијци имали су спектакуларан дочек на чувеном балкону Скупштине града гдје је више десетина хиљада навијача дошло да их поздрави.

Никола Јокић је био на балкону Старог двора са својим саиграчима из репрезентације Србије, али и са ватерполистима, Александром Перишићем, Дамиром Микецом, Зораном Аруновић и Новаком Ђоковићем. Сви заједно су славили велики успјех који су постигли на Олимпијским играма у Паризу.

Никола Јокић је познат по томе што не воли превише да се експонира. Знамо већ да избјегава да прича за новине, није дао нити једну изјаву током овог љета док је био у репрезентацији, али скоро увијек је расположен за сликање и давање аутограма.

Најбољи кошаркаш свијета је изашао на балкон да га народ поздрави, био је на балкону када се пјевала химна, а онда је сишао са терасе да би - вечерао.

У Скупштини је било доста људи, који су одмах кренули ка сјајном кошаркашу чим су га видјели, затражили су слику или аутограм. То је трајало неколико минута, а онда је најбољи на свијету рекао:

- Јој, немојте људи, молим вас више, 450 пута сам се данас сликао.

Наравно, насмијао је све, а окупљени људи су схватили да би требало мало да га пусте на миру, да одмори, и презалогаји нешто, пише Блиц.

А, приликом изласка на терасу капитен српске репрезентације се запричао са најбољим тенисером свијета, Новаком Ђоковићем, и махинално главом ударио у свештеника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана