Селектор Хрватске имао поруку пред финале са Србијом

Агенције
Селектор Хрватске имао поруку пред финале са Србијом

Селектор хрватске ватерполо репрезентације Ивица Туцак је изнио утиске након побједе његовог тима над Мађарском и дотакао се финала против Србије који је заказна за сутра у 14 сати.

"Видјели сте да смо оставили срце и да смо дали све што смо имали да дамо у фантастичној утакмици против гиганта, свјетске ватерполо силе. Два дана прије тога Шпанци, сад они и ево нас у финалу Олимпијских игара. Честитам момцима, они су невјероватни. Треће финале у годину дана. Отворили смо врата раја, дошли смо до овога, ја за то живим. Идемо по злато", искрен је био Туцак, преносе Новости.рс.

Потом је искористио прилику да честита Србији, против које Хрвати играју у финалу, за злато.

"Може се догодити да не освојимо злато, али ја сам увјерен да ми имамо снагу да одемо до краја. Честитам и репрезентацији Србије, треће узастопно финале Игара, свака им част", додао је.

На крају је закључио да се ове двије селекције и превише добро познају.

"На моменте сам гледао полуфинале између Србије и САД, нисам могао да спавам, отишао бих с времена на вријеме у дневни боравак гдје су Јуре Мареља и Перо Кутеровац гледали. Али нема ту тајни, они знају све о нама и ми све о њима", поручио је Туцак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана