Разочарање на Олимпијади: Лејди Гага није пјевала пред публиком

ГС
Разочарање на Олимпијади: Лејди Гага није пјевала пред публиком

ПАРИЗ - Америчка пјевачица Лејди Гага својим сјајним наступом на отварању 33. љетних Олимпијских игара у Паризу све је оставила без текста, али је услиједило и своје врсно разочарење за бројну публику с обзиром на то да је њен наступ унапријед био снимљен и да није пјевала уживо пред њом.

Како преноси АП, као и бројни француски медији, због неизвјесних временских услова, емитован је претходно снимљени перформанс на степеницама уз обалу Сене.

Пјевачица која је освојила Греми и Оскар започела је свој наступ на степеницама уз ријеку Сену, пјевајући “Mon Truc en Plumes” у част француском балетану, глумцу и пјевачу Зизи Жанмереу, прије него што је прешла свирати за клавиром.

Пратила ју је осам плесача са одличном кореографијом који су носили лепезе од ружичастог перја, обучени сви у Диор црне костиме са додацима по мјери. Лејди Гага се појавила такође у црном бодију, штрамплама и црним штиклама.

Након спектакуларног наступа огласила се на друштвеним мрежама.

- Иако нисам француска умјетница, одувијек сам осјећала веома посебну везу са Французима и пјевањем француске музике – нисам жељела ништа друго него да направим наступ који ће загријати срце Француске, славити француску умјетност и музику, и на овако значајној прилици све подсјетити на један од најмагијчнијих градова на свијету – Париз, написала је Гага на “X”-у.

I feel so completely grateful to have been asked to open the Paris @Olympics 2024 this year. I am also humbled to be asked by the Olympics organizing committee to sing such a special French song—a song to honor the French people and their tremendous history of art, music, and… pic.twitter.com/FMNyiosHUR

— Lady Gaga (@ladygaga) July 26, 2024


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана