Пливачице чекале старт трке, а онда је на базен ушетао мушкарац у шареним гаћицама (ВИДЕО)

ГС
Пливачице чекале старт трке, а онда је на базен ушетао мушкарац у шареним гаћицама (ВИДЕО)

Несвакидашња сцена се догодила јуче током јутарњих пливачких квалификација за жене у дисциплини 100 метара прсно на Олимпијским играма у Паризу.

Наиме, у једном тренутку се на базену појавио мушкарац у шареним купаћим гаћицама. Дјевојке су већ биле постављене на стартним блоковима уочи трке квалификација када су замољене да се макну, а у кадар је ушао неочекивани гост.

Док су с трибина гласно звиждали, мушкарац се смјешкао крећући се према базену. Стао је на руб базена и скочио у воду. Извана се чинило да је ријеч о навијачкој шали или упаду, али новом "учеснику Игара" нико од редара није пришао. И то с разлогом. Он је имао јасан задатак, а то је да ухвати пливачку капу која је у претходној трци пала пливачици с главе и изнесе је из базена.

Према правилима, у базену не смије бити ниједан страни предмет уочи почетка трке. Без потешкоћа је обавио свој задатак, побједоносно подигнуо руку у којој је држао капу америчке пливачице Еме Вебер и изазвао опште одушевљење публике. Судећи по његовим специфичним купаћим гаћицама, био је спреман и само је чекао овај тренутак да заблиста, преноси Индех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана