Ово је истина о "несталом" спортисти са Олимпијских игара

ГС
Foto: Mondadori Portfolio

ПАРИЗ- Медији су великом брзином пренијели вијест о нестанку мађарског олимпијца, Милака Кристофа на само неколико дана пред почетак Олимпијских игара у Паризу.

Он није отпутовао заједно са остатком делегације Мађарске у Француску у четвртак како је било планирано, па је подигнута очигледно непотребна узбуна.

Како наводи мађарски "Nemzeti Sport", Милак Кристоф је само одабрао други дан за свој полазак у Париз.

Најпознатији мађарски спортски портал такође наводи да су тамошњи медији већ навикли да Милак ништа не коментарише и да је већ нестајао из јавности и да ће се то дешавати и у будућности.

Носилац златне медаље на Олимпијским играма, свјетски и европски шампион не прича ни са ким осим са својим најближим окружењем, па чак ни са тренером, члановима пливачке делегације.

У једном моменту, Милак је само нестао и ништа се није знало око тога гдје се тачно налази, а нешто касније виђен је на једном од базена, гдје није био превише комуникативан.

Тако "Nemzeti Sport" потврђује да ништа није изгубљено када је Милак Кристоф у питању и да ће се он сигурно наћи на Олимпијским играма у Паризу, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана