Ово ће изазвати буру у Швајцарској: Легендарни ривал признао Ђоковићу да је ГОАТ

ГС
Foto: Танјуг/ АП

ПАРИЗ- Швајцарски тенисер Стен Вавринка један је од оних који су јавно честитали Новаку Ђоковићу освајање златне медаље на Олимпијксим играма!

Вавринка се јавио недуго након Ђоковићевог тријумфа против Карлоса Алкараза и у коментару на Нолетов пост оставио је коментар који ће изазвати буру у Швајцарској.

Наиме, Вавринка је оставио Нолету три емотикона, а једним је поручио да је Србин ГОАТ - што се Швајцарцима вгероватно неће свидгети због Роџера Федерера.

Међутим, и Вавриники је јасно, као и свима, да је Ђоковић далеко испред Федерера по достигнућима. Бољи је у међусобним дуелима, има више Гренд слем титула, освојио је све што је могло да се освоји, док Новак, за разлику од Роџера, сада има и тај златни слем.

Иначе, говорио је Стен у фебруару ове године о великој тројци тениса, пише Телеграф.

- Ја сам веома поносан на све што сам остварио. Срећан сам што сам имао прилику да играм против тројице најбољих у историји. Ђоковић, Надал и Федерер су најбољи тенисери које сам икада видио. Било је врло изазовно борити се против њих, а у исто вријеме и велика сатисфакција. Ђоковић је испред свих у свим статистичким категоријама- рекао је Вавринка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана