Олимпијски шампион објаснио зашто је спавао поред клупе (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

ПАРИЗ- Снимак италијанског пливача Томаса Чекона постао је виралан на друштвеним мрежама, након што је виђен како спава у парку Олимпијског села.

Након свега, Италијан је био приморан да реагује и објасни да његово дријемање нема никакве везе са критикама лоших услова у Олимпијском селу које је упутио прије неколико дана.

Чекона је док је спавао снимио снимио саудијски веслач Хусеин Алиреза у Олимпијском селу, а суочени с бројним реакцијама, Италијански атлетски савез је био приморан да се огласи и објасни да је то само дријемање и да олимпијки шампион на 100 метара леђно није провео ноћ напољу.

"Нема климе, јако је вруће и лоша храна", рекао је 23-годишњи пливач након елиминације у полуфиналу на 200 метара леђно.

Уморан, истакао је своје потешкоће са спавањем ноћу и поподне, због буке и врућине.

"Истина је да сам био ту како бих мало био сам и то је све", објаснио је Томас Чекон зашто је спавао у парку Олимијског села, иако његово објашнење и не дјелује тако убједљиво.

"Задовољан сам својим наступом на Играма и то је то. Дефинитивно ћу одвојити неколико дана за себе, радујем се што ћу бити код куће и проводити вријеме са својом породицом", додао је он, преноси Кликс.

Током Олимпијских игара у Паризу, Томас Чекон је са својим сународњацима освојио бронзану медаљу у дисциплини 4x100 метара слободно.

"Дошао сам овдје са циљем да побиједим на 100 метара и успио сам, све остало је екстра", прокоментарисао је Италијан своје наступе.

Чекон није био једини спортиста који је изразио критику према условима у Олимпијском селу, јер су и бројни други такмичари били незадовољни смјештајем и условима, а неки су чак и напустили Олимпијско село.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана