Неспортски потез Јужног Судана: Овако су повриједили Симанића, сада се на удару нашао Американац (ВИДЕО)

ГС
Foto: Принтскрин

ПАРИЗ- Кошаркашка репрезентација Јужног Судана поражена је у другом колу Олимпијских игара од Сједињених Америчких Држава са 103:86, док ће у посљедњем колу играти против Србије. Овај меч је обиљежила и једна неспортска ситуација начињен над кошаркашкем "Дрим тима" Дерику Вајту, када је ударен са леђа.

Када се помене Јужни Судан, кошаркшаким фановима, али вјероватно и свима је у сјећању онај дуел из Маниле када је српска репрезентација славила против њих, али када је повријеђен Бориша Симанић од стране Нунија Омота.

Касније се стање са Боришом и погоршало, остао је без бубрега и то након лакта који је задобио од Омота. Тада се кошаркаш из Јужног Судана извинио, рекао да је све било случајно, а Олимпијске игре у Паризу су показале да се неке ствари не дешавају случајно.

Овога пута је на удару био Дерик Вајт од стране Була Куола. Центар Јужног Судана је у једној ситуацији направио веома "прљав" блок, иако је лопта била далеко од њих, када је ударио Дерика Вајта такође у бубреге.

Чак је и коментатор овог преноса ућутао на секунд и одмах су га сјећања одвукла на Свјетско првенство из Маниле, пише Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана