Најатрактивнија спортисткиња на ОИ избачена из села због недоличног понашања

Б92
Foto: Инстаграм

ПАРИЗ- Олимпијски комитет Парагваја (ЦОП) затражио је од пливачице Луане Алонсо да напусти Олимпијско село након што је створила "неприкладно окружење" за сопствену делегацију након одласка у разгледање Париза.

Шефица мисије ЦОП Лариса Шерер издала је саопштење у којем објашњава зашто једна од најатрактивнијих спортисткиња на ОИ мора да напусти француску престоницу.

- Њено присуство ствара неприкладну атмосферу у тиму Парагваја. Захваљујемо јој се што је поступила према упутствима, јер својом вољом није преноћила у Олимпијском селу - стоји у саопштењу.

Пливачица из Парагваја учествовала је на својим другим Олимпијским играма, после оних у Токију, где је дебитовала са 17 година. У Паризу се такмичила у дисциплини 100 метара лептир, на којој је елиминисана у првој рунди, након што је завршио на шестој позицији.

Послије такмичења, олимпијска пливачица је путем својих друштвених мрежа објавила да се повлачи из спорта.

- Хвала вам што сте ми дозволили да сањам, научили сте ме да се борим, да покушавам, истрајност, жртву, дисциплину и многе друге ствари. Дала сам ти део свог живота и то не бих мењала ни за шта на свету јер сам проживела најбоља искуства у животу, дала си ми хиљаде радости, пријатеља из других земаља које ћу увек носити у срцу - поручила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана