Милутинов и Петрушев имали посебну мотивацију против Јужног Судана, ево и зашто

ГС
Foto: Старспорт

ПАРИЗ- Никола Милутинов и Филип Петрушев су имали посебну мотивацију за меч против Јужног Судана.

Кошаркашка репрезентација Србије је у четвртфиналу Олимпијских игара пошто је у последњој утакмици групне фазе савладала селекцију Јужног Судана резултатом 96:85.

Самим тим, Филип Петрушев и Никола Милутинов су испунили обећања која су дали грчким репрезентативцима и  саиграчима из Олимпијакоса.

"Видели смо се вече пре утакмице. Видели смо се и рекао сам му да не брине јер ћемо ми обавити посао. И ми смо то урадили", рекао је Никола Милутинов.

Такође, открио је да су имали и посебну мотивацију.

"Морам да кажем још једну ствар. Имали смо још једну додатну мотивацију на терену јер нам је тренер Андреас обећао по један додатни дан за сваки поен у коначној коначној разлици", додао је Милутинов.

Подсјетимо, Грчка у групи има скор од два пораза и једне побједу, против Аустралије. Међутим, у том дуелу нису забиљежили довољну кош разлику, те због тријумфа Србије над Јужним Суданом од више од три разлике даље пролазе као трећи у групи.

Србија ће у четвртфиналу играти против Аустралије, пише Б92.

Уколико Србија побиједи Аустралију, слиједи дуел са Сједињеним Америчким Државама у полуфиналу који играју против Бразила и била би највећа сензација икада виђена уколико не би побиједили.

Све су прилике да ћемо реванш из групне фазе из Лила поново гледати у Паризу у полуфиналу Олимпијских игара, наравно, под условом да Србија побиједи Аустралију, а Америка Бразил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана