Кари: Србија је сјајан тим, тежак да се побиједи

Б92
Foto: Taнјуг/АП

Најбољи стријелац САД против Србије у полуфиналном мечу Олимпијских игара Стеф Кари одао је признање српском тиму на феноменалној партији до самог краја.

Невјероватни Кари утакмицу је завршио са 36 поена.

Морао је да буде најбољај верзија себе, не само он, да би Србија била побијеђена у епској утакмици два вјероватно најбоља тима свијета у овом трнутку.

"Причали смо читаво љето, без обзира како то свима изгледало да ће бити лако, знали смо да ћемо у једном моменту имати озбиљан изазов. Србија је сјајан тим, тежак да се побиједи, Играли смо три пута за кратко вријеме, тако да је наш повратак вечерас био невјероватна ствар. Понашали смо се исто кад смо губили, играли како знамо и хвала Богу за ову побједу, сада ћемо само уживати у тренутку", рекао је Кари послије меча.

Србија доминирала па пала у финишу

О преокрету, каже да је одбрана урадила највећи посао.

"Дошли смо овдје да узмемо злато и вечерас смо испред себе имали тежак задатак. Убрзали смо ритам кад је било најважније, преокренули ситуацију на терену, погађали смо, почевши од мене, Кеј-Дија и осталих, Џоел је ушао и дао неке велике поене, Леброн такође, али нам је заправо одбрана донијела побједу, она нас је носила", рекао је Кари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана