Како је Вучић поздравио олимпијски тим Србије (ВИДЕО)

ГС
Како је Вучић поздравио олимпијски тим Србије (ВИДЕО)

ПАРИЗ - Предсједник Србије Александар Вучић поздравио је олимпијски тим Србије који је продефиловао на свечаној церемонији отварања Љетњих олимпијских игара у Паризу.

- Изузетан је осјећај видјети наше спортисте и српску заставу како се поносно вијори на отварању најпрестижнијег спортског догађаја - Олимпијске игре у Паризу 2024. Ово је тренутак када се наша земља, кроз спорт, представља свијету у најбољем свјетлу и исписује још једно поглавље у нашој великој спортској историји, написао је Вучић на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав.

Вучић је додао да су наши спортисти, док пролазе Паризом, и инспирација за младе широм Србије да вјерују у своје снове, али и подсјетник да смо ми, као народ, способни да уз труд и рад достигнемо највише циљеве.

- Зато, покажите свијету шта значи бити спортиста из Србије - не само кроз своје резултате, већ и кроз свој карактер и спортско понашање. Цијела Србија је уз вас, поносна на све што сте до сада постигли и вјерујући у ваше нове успјехе! Живјела Србија! додао је Вучић.

На свечаној церемонији отварања Олимпијских игара у Паризу ријеком Сеном продефиловао је и српски тим предвођен носиоцима застава, одбојкашицом Мајом Огњеновић и ватерполистом Душаном Мандићем.

Тим Србије продефиловао је бродом на Сени као 165. по реду на церемонији отварања Олимпијских игара.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана