Хрват Србић побјеснио на ОИ: Код нас то тако функционише

Агенције
Хрват Србић побјеснио на ОИ: Код нас то тако функционише

ПАРИЗ - Хрватски гимнастичар Тин Србић изјавио је да је био врло незадовољан третманом Хрвата.

Хрватски гимнастичар Тин Србић врло добрим наступом у полуфиналу закорачио је према пласману у финале Олимпијских игара, али након наступа говорио је о третману хрватских спортиста од стране организатора на церемонији отварања.

- Гледао сам први дио, закључно са дијелом у којем су показали наше спортисте. Узнемирило ме је када сам видио како смо изашли, када сам видио да спортисти нису били у првом плану, него неки други људи. Неки други људи су били на ивици брода и само су се они видјели, а спортисти су остали у позадини. На Олимпијским играма смо због спортиста, ни због кога другога. И Барбара Матић и Ђовани Черногораз који су носили заставу утопили су се у то сивило. Мислим да су они морали да буду истакнути јер су заслужили да носе заставу, поред њих ставити све остале спортисте који су били на отварању, а не неке друге људе. Боже мој, код нас то очигледно увијек тако функционише, рекао је Србић.

Тин Србић је близу наступа у финалу 5. августа, прошли пут је у Токију освојио сребро, а сада се његов главни конкурент Даики Хашимото пласирао као 11. и ван је најбољих 8.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана